Редакција | Разговор со Искра Јанковска-Михајловска | Епизода 4 | ИРЛ

0 Просмотры
Издатель
По емитување на последната епизода „Изгубени во премерот“, добивме бројни пријави од граѓани кои се жалат не само на изгубената квадратура во нивните станови, туку и генерално на лошиот квалитет на зградите во кои живеат. За сите прашања и реакции од граѓаните, разговараме со архитектката Искра Јанковкса-Михајловска.


2021 © Investigative Reporting Lab

Читајте нè на:

Следете нè на социјалните мрежи:

Фејсбук - ​
Твитер - ​
Инстаграм -
​Јутуб -

#Редакција #БориСеСоНас #ИРЛ #МРТ
Категория
Лучшие детективы и триллеры!
Комментариев нет.